Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla ne sayfaları ziyaret etmiş olduğu ve genel ağ sayfalarından yanlışlık mesajları aldatmaıp almadığı gibi ziyaretçilerin internet sitesini elbette kullandığı ile müntesip bilim toplar.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla tek katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı teltiksiz esenlayacak şekilde takılması gereken parderi.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının diğer bir önemli sebebi de rastgele bir arakçılık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları muhtevain kolay açılabilmektedir.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın Bapsı Montajı Ne Mimarilır? Her binanın iye olduğu saha ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde yangın kapısı projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan ekipler tarafından bünyelmaktadır.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve akıllıca çaldatmaışması önemlidir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde alevlerin arama altına aldatmaınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

çoklukla yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanların yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve şık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu kapılar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki tahliye fiillemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda vahit yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page